Αρχική Σελίδα

YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. κλειδαριών γραφείου YueQing FEILEI, ΕΠΕ είναι σύγχρονη επιχειρηματική επιχείρηση και ειδικευμένος στην κλειδαριά γραφείων κατασκευής, την άρθρωση, τη λαβή και άλλα προϊόντα υλικού.
Η επιχείρησή μας ακολουθεί το επιχειρηματικό πνεύμα «της κρίσης, καινοτομία, υποχρέωση», προωθεί τον επιχειρηματικό πολιτισμό και το διοικητικό επίπεδο ακατάπαυστα, κερδίζει τον υψηλό έπαινο του πελάτη με τη καλή πίστη, αφήνει την υποχρέωση να τρέξει μέσω όλων των πτυχών της επιχείρησης. Τα προϊόντα πωλούν καλά σε όλες τις επαρχίες και τις πόλεις της χώρας, και εξ:άγω στη Νότια Κορέα, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η «χρυσή ποιότητα, ασφάλεια», η επιχείρηση βάσισε στην ποιότητα της αγοράς, από τις λεπτομέρειες της αναζήτησης της ποιοτικής τελειότητας. Η καινοτομία ως δύναμη πυρήνων, και κάνει κάθε μια τις κλειδαριές να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών. Για να παρέχουν σε σας τα εξειδικευμένα προσαρμοσμένα προϊόντα.
Ο «πρώτης τάξεως εξοπλισμός, η χυτή πρώτης τάξεως ποιότητα», η γρηγορότερη και καλύτερη ανάπτυξη της επιχείρησής μας είναι βασισμένοι στο κύριο τεχνικό επίπεδό μας που επεξεργάζεται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και ο εξοπλισμός δοκιμής, παρέχει την εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων σας. Επίσης έχουμε την εργατική και εμπαθή ομάδα.
Ευχαριστίες για την υποστήριξή σας για πολύ καιρό Co. ΕΠΕ κλειδαριών γραφείου YueQing FeiLei.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυμένη στα προηγούμενα 20 έτη, η Co. κλειδαριών γραφείου YueQing FEILEI, ΕΠΕ έχει αναπτυχθεί σε μια σύγχρονη επιχειρηματική επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή, τις πωλήσεις και την έρευνα σε μια σειρά 12 σειρών και περισσότερων από 1000 ποικιλιών με τις κλειδαριές γραφείων, τις αρθρώσεις και τα εξαρτήματα γραφείων.

Η επιχείρηση έχει περισσότερους από 400 υπαλλήλους, και η αξία παραγωγής της έφθασε 120 εκατομμύρια σε yuan το 2011, ο οποίος έχει αναπτυχθεί σταθερά σε έναν βιομηχανικό ηγέτη. Η «χρυσή ποιότητα, η ασφάλεια», οι κλειδαριές γραφείων Feilei με την ποιότητα ως σανίδα σωτηρίας της επιχείρησης, που προσελκύει έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματικών ταλέντων που ενώνουν, τεχνικών και διοικητικών ταλέντων αποτέλεσαν 11,6% του συνολικού αριθμού εισαγμένες 3 αυτόματες γυαλίζοντας γραμμές, οι μηχανές ρίψεων κύβων και όλες προώθησαν τον εξοπλισμό παραγωγής όπως η αυτόματη γραμμή συνελεύσεων αγορά του οπτικού προβολέα, που ντύνει τον ελεγκτή, τον αλατισμένο ελεγκτή ψεκασμού, τον ελεγκτή σκληρότητας και άλλο εξοπλισμό δοκιμής η επιχείρηση συμμετείχε στη σύνταξη των εθνικών προτύπων «ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξοπλισμού γραφείου μηχανικών κλειδαριών πορτών» (τυποποιημένος αριθμός: ΜΒ το /T 25293-2010), που καλύπτει το κενό στη εγχώρια βιομηχανία. Συνεχώς βελτιώστε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης και το σύστημα μάρκετινγκ για να παρέχετε στους πελάτες την αξιόπιστη εξασφάλιση ποιότητας και τις ποιοτικές υπηρεσίες. Τα προϊόντα πωλούν καλά σε όλες τις επαρχίες και τις πόλεις της χώρας, και εξάγονται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες και περιοχές.

Η επιχείρηση ακολουθεί τον εταιρικό πολιτισμό «της κρίσης, καινοτομία, η υποχρέωση» και η επιχειρησιακή φιλοσοφία της «άριστης ποιότητας προέρχονται από τις λεπτομέρειες», ακολουθώντας συνεχώς την περισσότερες άριστες ποιότητα και ανάπτυξη, και ακολουθώντας την κοινή πρόοδο της επιχείρησης και των χρηστών! Αφήστε την αλλαγή λεπτομερειών το καθεστώς, η κλειδαριά γραφείων Feilei κινείται προς έναν σύγχρονο όμιλο επιχειρήσεων που οδηγεί τη βιομηχανία κλειδαριών γραφείων με το σταθερό ρυθμό!

Η επιχείρηση έχει το εσωτερικό κύριο σχέδιο και η ανάπτυξη και η ικανότητα παραγωγής, μπορούν να ικανοποιήσουν τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών για όλα τα είδη κλειδαριών γραφείων, να αρθρώσουν τα προϊόντα, ευπρόσδεκτοι πελάτες για να μας καλέσουν!

YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : FLEI

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 5 Million-10 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD Πιστοποιήσεις Κίνα YueQing FeiLei Cabinet Lock Co., LTD Πιστοποιήσεις